Disclaimer


Website: WelkominWoudsend.nl
Website van Woudsend Promotie

Gebruiker: bezoekers van de website;

 

Het onderstaande is van toepassing op onze website.
Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

 

Woudsend Promotie werkt de inhoud van de website regelmatig bij en actualiseert de website regelmatig. Ondanks deze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud van deze website onvolledig of verouderd is.

Woudsend Promotie geeft op geen enkele wijze garantie over de juistheid of volledigheid van de informatie die op deze website wordt geraadpleegd.

 

Woudsend Promotie biedt geen garantie over de veiligheid van onze website en kan zodoende niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade die direct of indirect wordt geleden door het gebruik van onze website.

 

Woudsend Promotie is niet verantwoordelijk voor pagina’s van externe partijen waarnaar verwezen wordt.

 

Woudsend Promotie verschaft informatie op haar website, zonder enkele garantie of waarborg. Aan de informatie op de website kunnen op geen enkele wijze rechten aan worden ontleend.

 

Woudsend Promotie kan niet aansprakelijk worden gesteld, welke schade dan ook geleden, door het gebruik van de informatie op onze website.

 

Woudsend Promotie zal de website naar eigen inzicht en op ieder gewenst moment veranderen of beëindigen. Woudsend Promotie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van wijzigingen of beëindiging op/ van haar website.

 

De gebruiker is zelf verantwoordelijk voor het gebruik van alle informatie welke gegeven wordt op onze website.

 

Komt u onvolledigheden of onjuistheden tegen op onze website, dan zouden we het op prijs stellen als u dit aan ons doorgeeft via het contactformulier op de contactpagina. Alvast bedankt. 


Wij streven ernaar u zo goed mogelijk te informeren over de voorzieningen en de activiteiten in Woudsend en omgeving.


Wij wensen u een prettig verblijf toe in Woudsend, Friesland.WOUDSEND PROMOTIE
Website met toeristische informatie over het watersportdorp Woudsend.
Woudsend Promotie werkt samen met de Ondernemersvereniging van Woudsend.