Nieuws

Welkom in Woudsend : nu ook op Facebook en Instagram

Volg  "Welkom in Woudsend" op Facebook en Instagram. Het officiële account van de werkgroep Woudsend Promotie.GrootSneek maakt kort filmpje in Woudsend

GrootSneek, bekend van de maandelijkse krant, neemt elke maand een kort filmpje op in een dorp in de buurt van Sneek. De serie heet "dorp uitgelicht" en heeft tot doel inwoners van de regio te attenderen op de vele dorpen, bezienswaardigheden en voorzieningen. In april 2021 zijn er opnamen gemaakt in Woudsend. Dit in samenwerking met Woudsend Promotie, Ondernemersvereniging Woudsend en Dorpsbelangen Woudsend e.o. 

De film betreft een stage-project en is te bekijken via youtube, klik hier.Elfstegentocht in Top 5 Wandelroutes VVV Waterland van Friesland

De VVV van onze regio heeft vijf favoriete wandelroutes in Friesland voor je op een rijtje gezet. Ook de Elfstegentocht van Woudsend is in dit rijtje opgenomen. 

Deze wandeltocht van ca. 2 1/2 km door het oude historische deel van Woudsend is zeker een aanrader en op elk moment te lopen. Een leuke activiteit voor jong en oud.

Folders zijn verkrijgbaar bij Bakkerij Visser, Op 'e Romte, Woudsend.

Lees hier meer over de 5 favoriete wandelroutes in FrieslandBoerenmarkt Woudsend

Ook dit jaar wordt op zeven achtereenvolgende donderdagen in de zomervakantie de bekende Boerenmarkt* in Woudsend georganiseerd. Op de markt vindt u elke donderdag een gevarieerd aanbod verse streekproducten en andere verrassende artikelen. We verwachten dit jaar opnieuw ruim 25 standhouders per donderdag te mogen verwelkomen.

* Met corona-maatregelen zoals o.a. de 1,5 meter regel en eenrichtingsverkeer (looproute) langs de marktkramen.

 

Artikel over de Boerenmarkt in vakblad Markt-Visie

Om alvast in de Boerenmarkt-sfeer te komen wijzen wij u op een leuk artikel over de Boerenmarkt van Woudsend uit “Markt-Visie”, het vakblad voor de ambulante handel.  


WOUDSEND PROMOTIE
Website met toeristische informatie over het watersportdorp Woudsend.
Woudsend Promotie werkt samen met de Ondernemersvereniging van Woudsend.